Ingezonden persbericht


VDI-performancetests zijn nog makkelijker met Login VSI 3.5!

Amsterdam, 24 november 2011 - Login Consultants maakt de release van Login VSI 3.5 bekend. De laatste versie van de benchmarking tool voor VDI- en SBC-infrastructuren is per direct verkrijgbaar. Deze update introduceert nieuwe analyse- en vergelijkingsopties en maakt installatie makkelijker.

De virtualisatie markt is zeer turbulent en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. De meeste bedrijven erkennen dat tests noodzakelijk zijn om de juiste beslissingen te kunnen nemen voor hun specifieke situatie, maar worden hiervan weerhouden vanwege de complexiteit van dit soort tests. Login VSI geeft eenvoudig inzicht in de performance en schaalbaarheid van VDI- en SBC-omgevingen . Met de introductie van Login VSI 3.5 worden gebruiksgemak en analyse mogelijkheden verder verbeterd.

"Login VSI is speciaal ontwikkeld voor de (vendor) onafhankelijke benchmarking van virtuele desktop infrastructuren en is de wereldwijde standaard aan het worden voor het testen van VDI- en SBC-omgevingen" zegt Jeroen van de Kamp, CTO van Login Consultants. "Bijna iedere grote leverancier in deze markt maakt inmiddels gebruik van Login VSI voor research en development. Dit heeft ons aangemoedigd om de beschikbare testresultaten verder uit te breiden".

Login VSI kan nu de verschillen tussen twee of meer tests overzichtelijk laten zien in één grafiek, beter helpen om trends te herkennen en inzicht leveren in de RemoteFX performance op virtual machine en hypervisor niveau. Naast nieuwe analyse opties, brengt Login VSI 3.5 ook verbeteringen in installatie en gebruiksgemak. Het is bijvoorbeeld niet meer noodzakelijk om Login VSI op iedere launcher apart te installeren en het starten van tests kan volledig worden geautomatiseerd. Nieuw is ook de mogelijkheid om tests te pauzeren en workloads automatisch te herstarten bij problemen.

Bezoek www.loginvsi.com voor een compleet overzicht van nieuwe functies en een gratis proefversie van Login VSI.

Over Login VSI

Login Virtual Session Indexer (Login VSI) is een uniek tool voor het meten van performance en schaalbaarheid van gecentraliseerde desktop-omgevingen zoals Server Based Computing (SBC) en Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Login VSI werkt zonder additionele scripting en vraagt geen additionele infrastructuur. Dit maakt Login VSI snel inzetbaar, voor iedereen te gebruiken en relatief goedkoop in het gebruik.

Door middel van simulaties test u vooraf het effect van elke benodigde verandering in software of hardware, op de performance van uw SBC- of VDI-infrastructuur. Met Login VSI wordt u nooit verrast door onverwachte performance problemen. Login VSI geeft u daarnaast de mogelijkheid om door middel van onafhankelijke tests de performance van verschillende hard- en software-oplossingen te vergelijken in uw eigen omgeving. Zo maakt u objectief de beste keuze bij verschillende opties.

Met Login VSI krijgt u eenvoudig inzicht in de maximale capaciteit van uw huidige infrastructuur. De gesimuleerde gebruikers van Login VSI werken in dezelfde applicaties als een reguliere gebruiker zoals Word, Excel, Outlook en Internet Explorer. U kunt eigen applicaties aan de tests toevoegen.

Login VSI groeit snel uit tot de wereldwijde standaard voor SBC- en VDI-benchmarking en wordt al gebruikt door grote organisaties als Microsoft, Intel, Citrix, HP, Dell, IBM, Cisco, EMC en Fujitsu.

Over Login Consultants
Login Consultants is een onafhankelijke internationale IT-dienstverlener gespecialiseerd in virtualisatie, migratie, desktop-deployment en applicatie delivery. We zijn op dit gebied experts in de technologieën van Microsoft, Citrix en VMware. Login Consultants biedt consultancy gecombineerd met zelf ontwikkelde cutting edge software producten. Zo helpen wij onze klanten maximaal rendement te halen met traditionele en hosted desktops, en met applicatie- en server-virtualisatie.

Login Consultants heeft een ervaren team van meer dan 120 consultants in Nederland, België en Duitsland. Onze consultants zijn geaccrediteerd door Microsoft, Citrix en VMware en worden regelmatig gevraagd als spreker op nationale en internationale technische congressen. Onze consultants zijn actief op meerdere technische blogs en als expert betrokken bij diverse gedrukte en online IT-media.

************************************************** ********************************