Eerste Ibiza Sensations met DJ Luis del Villar in Fellini Enschede


Ibiza Sensations met campagne 'veilig uitgaan is veilig thuiskomen' ontwikkeld door Koop&Co in samenwerking met alcomobilisme.nl en Club Fellini

ENSCHEDE, 20111122 -- Club Fellini en het ZAT Projectenbureau organiseren samen Ibiza Sensations op donderdagavond 24 november aanstaande. De bekende Spaanse glamourdeejay Luis del Villar zal zijn spectaculaire dancemix afwisselen met een uniek stukje theater over veilig thuiskomen en verantwoord omgaan met drankgebruik.

Aanleiding voor Ibiza Sensations met veilig uitgaan is veilig thuiskomen is het hoge percentage jonge bestuurders dat betrokken is bij alcoholgerelateerde verkeersongevallen. Het nieuwe entertainment- en edutainmentformat is ontwikkeld en geproduceerd door Koop&Co in samenwerking met alcomobilisme.nl en Club Fellini in Enschede

Ibiza Sensations met Luis del Villar 

Luis Del Villar is op dit moment in Spanje en op Ibiza één van de populairste Clubdeejays en producers en heeft  met Ibiza Sensations al meer dan 3 miljoen podcast-downloads wereldwijd! Hij behoort hiermee tot de absolute top! Funk soul en house zitten vanaf begin zijn jeugd al in de genen en hij begon al vroeg te experimenteren met dance music. In 25 jaar tijd heeft hij zich ontwikkeld tot de Spaanse glamour DJ de luxe met een ongeëvenaard gevoel voor opzwepende beats en zwoele klanken.

Heel dansend Barcelona en Ibiza ligt inmiddels aan zijn voeten met wekelijks hoogtepunten in beroemde en exclusieve clubs als Pacha, Catwalk, Oshum, City Hall, Shoko, CDLC and Roxy Blue. Als producer van soulful lounge en chill out dance music, heeft hij bepaald ook niet stil gezeten. Meer dan 40 singles en albums staan inmiddels achter zijn naam. Hij was de producer van de soundtrack of the "Survivor" (Vale/Universal) in de Spaanse versie, en was betrokken bij een groot aantal edities van de "Spanish-Ambient Chill"  (Cassagrande Records). Hij was ook de grote man achter de Dali Chill-out album (Vale/Universal). In 2002 bereikte Luis zijn grootste succes met de nummer 1 single in Spanje: "Night People" (Vale/Universal) onder de alias "The Cat & Mr. Cool feat, Linda John-Pierre." Deze single is meer dan 1 miljoen keer verkocht.

Het is dan ook absoluut uniek, dat Luis Del Villar mede dankzij alcomobilisme.nl en Club Fellini op 24 november 2011 voor het eerst in Nederland en nota bene in Enschede is te bewonderen. Tijdens de in the mix performance van Deejay Luis del Villar gaan enkele personages letterlijk en figuurlijk uit de muziek stappen, deze gaan vervolgens zich onder het publiek mengen. Of Deejay Luis del Villar deze personages terug kan stoppen in zijn mix, hangt af van zijn meesterlijke kwaliteiten en de medewerking van het publiek. In elk geval wordt dit een geweldige en unieke ervaring, waarbij maar één boodschap centraal staat: kom na deze avond vooral veilig thuis en ga om met verantwoord alcoholgebruik!

Aanvang en plaats

Om 23.30 uur wordt de  Ibiza Sensation live mixsessie in Club Fellini aan de Bolwerkstraat 2 in Enschede gestart. De entree is gratis!