Volg waardevolle bezittingen via GPS zonder abonnementskosten


Met Nedsoft GPS Tracker waardevolle bezittingen in de gaten houden

RIDDERKERK, 20111124 -- De nieuwe Nedsoft GPS Tracker houdt real-time bij waar waardevolle bezittingen zoals voertuigen of machines zich bevinden. Via het bijbehorende webportaal kunnen de routes tot 3 maanden terug worden opgezocht. Er is geen abonnement nodig voor deze internet service. Nedsoft GPS Tracker wordt geleverd inclusief GPS en prepaid data tegoed voor € 149,- exclusief BTW.

Geen abonnementskosten


GPS Tracker van Nedsoft werkt zonder abonnementskosten. In het pakket zit een prepaid simkaart met  € 5,- datategoed. Hiermee worden de datakosten om de coördinaten naar de webportaal te sturen betaald. De frequentie waarmee coördinaten worden doorgegeven kan naar eigen wens worden ingesteld. Bij continu gebruik zijn de kosten ongeveer 2 euro per maand.


Positie bepalen tot op de meter nauwkeurig

Plaats de GPS Tracker in een voertuig of andere waardevolle bezitting en de locatie ervan wordt doorgestuurd naar de Nedsoft GPS Tracker webportaal. In deze webportaal vindt u een routekaart waarop de locatie real-time tot op de meter nauwkeurig wordt weergegeven tezamen met de gereden routes, de snelheid en het tijdstip van vertrek en aankomst. Ook kunnen vanuit de webportaal verschillende rapporten worden opgevraagd. Tevens is mogelijk om een digitaal 'hekwerk' op de kaart te tekenen waarbij een sms of email wordt verzonden zodra dit gebied wordt ingegaan en/of verlaten.


GPS Tracker ter grootte van een luciferdoosje


De Nedsoft GPS Tracker is ongeveer zo groot als een luciferdoosje. Met de bijgeleverde accu is de tracker 3 dagen stand-by. Accu's met een langere stand-by tijd zijn leverbaar via de website van Nedsoft. Daarnaast is het mogelijk om de GPS tracker vast in te bouwen. Hiervoor is een inbouwlaadsnoer leverbaar.


Over Nedsoft:

NedSoft levert al ruim 14 jaar betaalbare zakelijke software voor het Nederlandse MKB. De software is eenvoudig in gebruik en gericht op het verhogen van de productiviteit van gebruikers. De kernfunctionaliteit van het pakket is de basis van de software, hierdoor hoeft er niet betaald te worden voor onnodige extra’s. Nedsoft luistert goed naar haar klanten en implementeert waardevolle suggesties vanuit haar klantenkring in haar software.

De doelgroepen zijn kleinzakelijke ondernemers als ZZP’er en SOHO (Small Office/Home Office) en het middensegment van het Nederlandse MKB.