Patientenvereniging Gynaecologie Nederland gaat leden werven


KORTENHOEF, 20111124 -- Wat in de jaren 80 begon als VZB, Vrouwen Zonder Baarmoeder, is na een aantal naamswijzigingen PGN, een patiëntenvereniging geworden. Kijk bij www.pgn-gynaecologie.nl

Nog steeds wil de PGN vrouwen informatie en steun bieden bij het omgaan met gynaecologische klachten, behandelingen en ingrepen. Dit op basis van ervaringsdeskundigheid.

Nog steeds is de visie van de PGN dat het voor vrouwen belangrijk is de regie over hun gezondheid in eigen hand te houden en dat vrouwen elkaar veel te bieden hebben aan herkenning, ervaring en informatie. Het forum lotgenotencontact is hier een heel mooi voorbeeld van.

Door lid te worden helpt u eraan mee dat de PGN haar visie kan blijven uitdragen. Met uw hulp kunnen we de website en het forum lotgenotencontact in de lucht houden. Met uw hulp kan het e-mailen of telefoneren met een ervaringsdeskundige blijven bestaan. Met uw hulp helpt u ons, uzelf en anderen.

Word lid van de PGN !


Omdat de PGN kostenbesparend wil werken in de zorg en uitsluitend met vrijwilligers, vragen we slechts €10,00 per jaar. Het lidmaatschap van onze vereniging past binnen het vergoedingenstelsel van de meeste zorgverzekeraars.

Bestuur PGN





Ingezonden persbericht