Gemeente Maasgouw


Doe mee aan de Limburgse Vrijwilligersawards!

2011 is het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk (EJV). Om de vrijwilligers in Limburg te waarderen, is het idee ontstaan vanuit de stichting POVL (Provinciale Ondersteuning Vrijwilligerswerk Limburg) en de Provincie Limburg om provinciale prijzen voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, projecten en activiteiten uit te reiken. Het gaat om vette geldprijzen en heel veel eer!

De uitreiking vindt plaats tijdens een animerende awardshow op 24 november 2011 in de namiddag, in het Gouvernement te Maastricht. De landelijke categorieën in het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk worden aangehouden: Passie, Verbinding, Competentie en Innovatie.

Kent u een vrijwilliger die een prijs verdient? Of een inspirerende activiteit?
Doe mee aan de Limburgse vrijwilligersawards! Kent u mensen, organisaties, projecten of activiteiten in het Limburgse vrijwilligerswerk die uitblinken? Bijvoorbeeld mensen waar je altijd op kunt rekenen, die anderen enthousiasmeren, betrekken of die zorgen voor samenwerking? Of activiteiten / projecten waar vrijwilligers veel voldoening uithalen? Dat soort personen / voorbeelden zoeken we. U kent ze vast!

U kunt een (mede)vrijwilliger, groep, organisatie of project / activiteit opgeven, maar u mag ook uzelf aanmelden! Het is mogelijk om binnen een organisatie of project meerdere aanmeldingen te doen.

Aanmelden kan t/m 2 oktober 2011 via de website www.povl.nl door het invullen van het aanmeldformulier onder "EJV/Awards". Een jury selecteert daarna 2 genomineerden per categorie. Daarna kunnen u en uw aanhang in november een stem uitbrengen op uw favoriet!