Gemeente Eijsden-Margraten

Meer nieuwsberichten

Meedoen en bijwonen Limburgse vrijwilligersawards!

De aanmeldingen voor de Limburgse vrijwilligersawards stromen binnen! Op 24 november 2011 vindt tijdens een daverende, afwisselende en verrassende awardshow de uitreiking van de Limburgse vrijwilligersawards plaats in het Gouvernement te Maastricht (in de Feestzaal, van 16.30 uur tot circa 18.00 uur).

Ook u kunt komen! De stichting Provinciale Ondersteuning Vrijwilligerswerk Limburg (POVL) nodigt u nu alvast uit, bijvoorbeeld als u meedoet aan de vrijwilligersawards, meekomt als supporters / aanhang, of ook als u geïnteresseerd bent en het Limburgse vrijwilligerswerk een warm hart toedraagt. Het belooft een geweldige namiddag te worden met blije, verraste en gewaardeerde vrijwilligers! Geef u nu op om hierbij te zijn via e-mail: kroumen@povl.nl of per post aan bovengenoemd adres. Graag aanmelden vóór 18 november 2011 i.v.m. de beschikbare ruimte en de catering. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Gelieve deze mee te nemen de 24e november.

Tot en met 2 oktober 2011 kunt u nog meedoen aan de awardwedstrijd door uzelf of iemand anders aan te melden via www.povl.nl onder EJV/awards. U mag ook een project of activiteit met vrijwilligers opgeven. Er zijn vier categorieën: Passie, Competentie, Verbinding en Innovatie. Vul snel het aanmeldformulier in op www.povl.nl

In samenwerking met L1, de vrijwilligerscentrales, de Huizen voor de Sport, Kunst en Zorg, de maatschappelijke organisaties en gemeenten wordt aan de publiciteit gewerkt.

Het project EJV Limburg wordt uitgevoerd door de stichting POVL met subsidie van de Provincie Limburg. Het project loopt tot en met februari 2012.

Logo POVL. Logo Europees jaar van het vrijwilligerswerk