Afrikaanse weeskinderen zingen in Zuilen, Utrecht


UTRECHT, 20111110 -- Op 24 november geeft het Watoto kinderkoor uit Oeganda een gratis “Concert of Hope” in Zuilen, Utrecht. Het is een kleurrijke swingende avond vol prachtige beelden van Afrika. De kinderen zingen over hun ervaringen, hoop en dromen. Door uw komst kunnen de kinderen straks weer verder bouwen aan hun toekomst.

Het koor bestaat uit 24 weeskinderen met hun begeleiders. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels met Afrikaanse ritmes en dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle weeskinderen in hun land. Dit concert geeft de kinderen hoop, ervaring en visie voor de toekomst. Al 50 verschillende Watoto koren reisden de wereld over. Ze zongen in theaters en kerken, in het Witte Huis en in Buckingham Palace en binnenkort dus ook in Utrecht.


Datum: 24 november 2011

Tijd: 19.00 uur

Locatie: Best Life Church (de Ontmoeting)

Adres: Daelwijcklaan 3, 3554 HJ Utrecht

Toegang is gratis

Oeganda is jarenlang geteisterd door oorlog, ziekte en armoede. Hierdoor zijn er ongeveer twee miljoen weeskinderen in het land. Watoto vangt deze kinderen op in kinderdorpen. Ze krijgen onderwijs, voeding en medische hulp. In elk huis woont een weduwe met acht kinderen. Een weduwe krijgt een gezin om voor te zorgen. De kinderen een liefdevolle moeder, een gezin en een toekomst. Deze generatie kinderen is dus niet verloren. Dankzij stichting Watoto hebben ze de kans om sterke mannen en vrouwen te worden die hun Oeganda weer opbouwen.