Stefanie de Keijzer versterkt team SecPoint Nederland


Tiel, 20111124 -- ICT beveiligingsfabrikant SecPoint Nederland maakt bekend dat het Stefanie de Keijzer heeft benoemd tot Marcom Manager. Met een toenemende vraag naar ICT beveiligingsoplossingen, vereist ook meer begeleiding dus met de komst van Stefanie hoopt Country Manager Benelux Martin de Gier dit in te kunnen vullen. Stefanie zal partners gaan ondersteunen om samen op maat campagnes te ontwikkelen en de juiste informatie beschikbaar te stellen.

Wie Stefanie wilt ontmoeten kan dit doen op de Become a Security Auditor workshop op 10 februari 2012 in ons trainingscentra in Tiel. Meer over deze workshop zal later bekend worden gemaakt.

 SecPoint staat u graag te woord hoe wij u kunnen helpen om ICT beveiliging de juiste aandacht te geven. Wij bieden een brede ondersteuning voor sales als technische en onderscheiden zich door persoonlijk aandacht om samen met haar partners een degelijk oplossing te bieden voor haar klanten.

Over SecPoint:

Gestart in 1998, is SecPoint een van de belangrijkste leveranciers van Security oplossingen voor een alomvattend netwerk bescherming voor al het Internet verkeer. De missie van SecPoint is het leveren van krachtige bedrijfsoplossingen, die geschikt zijn voor de kleine en grote ondernemingen, gekenmerkt door het juiste gebruiksgemak en een goede prijs/prestatie verhouding. Door de combinatie van kracht, eenvoud en betaalbaarheid, blijven de producten van SecPoint bereikbaar voor elke onderneming groot of klein. SecPoint is een private onderneming waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. SecPoint heeft diverse internationale kantoren en wordt vertegenwoordigd door distributeurs in meer dan 45 landen.

Voor meer informatie over SecPoint: 

Web: http://www.secpoint.nl





SecPoint Nederland