Ingezonden persbericht


Persbericht

Dinsdag 11 oktober 2011

iZovator zoekt beste innovatieve idee voor de zorg

Dit jaar organiseert stichting iZovator voor de derde keer de iZovator Award. Een award voor diegene die het meest innovatieve idee heeft voor innovatie in de zorg!

Tot 1 november 2011 kunnen zowel particulieren, bedrijven als instellingen zich op www.izovator.nl/award aanmelden om kans te maken op de iZovator Award 2011. Het idee moet vernieuwend zijn en in dienst staan van de zorgeconomie in de regio Gooi en Vechtstreek. De jury beoordeelt de ideeën van de genomineerden op basis van innovatie, schaalbaarheid, doelmatigheid en praktische uitvoerbaarheid op korte termijn.

'Deelname aan de iZovator Award heeft onder andere voor verbreding van ons netwerk gezorgd.' aldus Jan Renders van Small Bite, winnaar van de iZovator Award 2010. 'Dat wij de iZovator Award hebben gewonnen heeft grote indruk gemaakt op onze klanten en partners. Het is een externe bevestiging dat we een goed product maken waar in de markt behoefte aan is.'

Uitreiking iZovator Award

Op donderdag 24 november vindt voor de 3e keer de uitreiking plaats van de iZovator Award. Uit alle inzendingen zullen maximaal 5 finalisten strijden voor een deskundige jury om het beste idee voor de zorg. De jury bestaat uit Bart Peletier (Innovation Health Fund), René Hup (bestuurder van de Amaris Zorggroep), Jeroen Crasborn (directeur strategie van Agis), Huub Nijhuis (directievoorzitter van de Rabobank Hilversum Vecht en Plassen) en Gaston Crolla (manager regiostimulering van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland).

Naast de eer ontvangt de winnaar een financiële bijdrage om het winnende idee ten uitvoer te brengen. Daarnaast wordt er veel exposure geboden via het netwerk van iZovator gedurende een jaar en kan de winnaar begeleiding krijgen indien nodig.

Aanmelden
Wilt u kans maken op de iZovator Award? Kijk dan op www.izovator.nl/award voor meer informatie en stuur uw idee, product of dienst voor 1 november 2011 in.

Bijwonen
Wilt u bij de uitreiking van de iZovator Award aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via de website van iZovator. Deelname is gratis, u dient alleen lid te zijn van het iZovator netwerk (eveneens kosteloos).

Sponsoren
De iZovator Award wordt mede mogelijk gemaakt door de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland, Rabobank Hilversum Vecht en Plassen en Residex. Noot voor redactie,