Ingezonden persbericht


23 november 2011

Premium Styling by Vredestein slaat handen ineen met HRE Wheels

Bekendmaking van gloednieuwe samenwerking tijdens Motor Show Essen

HRE Wheels, leverancier van hoogwaardige custom wielen, is het nieuwste lid van het Vredestein Premium Styling-label. Aangezien beide bedrijven producten leveren voor het topsegment van de markt, besloten zij hun krachten te bundelen. Deze samenwerking zal voor het eerst publiekelijk worden gemaakt op de Vredestein-stand tijdens Motor Show Essen.

HRE ontwerpt en fabriceert al meer dan dertig jaar geavanceerde wielen en is inmiddels een grote naam in de racewereld. Zo maakt HRE onder meer wielen voor de Le Mans Series, de SCCA, de Grand-Am, Pikes Peak en de rallycompetitie. De uitgebreide expertise die is opgedaan bij het ontwikkelen en fabriceren van racewielen wordt gebruikt om de allerbeste wielen te produceren voor sportwagens en luxe auto's. HRE is uniek in zijn soort, omdat voor elke auto elk wiel speciaal wordt gemaakt. Het bedrijf kan dan ook van elke auto een unieke verschijning maken.

Het Europese hoofdkantoor van HRE is gevestigd in het Duitse Stuttgart. Van hieruit zal HRE samen met Apollo Vredestein de presentatie van het Premium Styling-label coördineren bij diverse evenementen en shows. Daarnaast zullen beide bedrijven samenwerken bij tests van de R&D-afdeling van Vredestein. HRE zal vanaf nu ook de zomer- en winterbanden van Vredestein opnemen in het assortiment.

Apollo Vredestein werkt onder de noemer van het Premium Styling-concept al samen met tuning-bedrijven als Carlsson, Arden, Lumma en Caractere. Met de toevoeging van HRE is het portfolio nu compleet. Dankzij de samenwerking tussen Vredestein en HRE is er nu nog meer keus op de nichemarkt voor custom wielen met een unieke afwerking en kleur.

De Essen Motor Show

Met een oppervlakte van ruim 100.000 m² en meer dan 300.000 bezoekers is de Essen Motor Show een van de grootste en belangrijkste beurzen voor auto-tuning, motorsport en klassieke automobielen. De 44e editie vindt plaats van 25 november tot 4 december 2011.

HRE Performance Wheels
Ga voor meer informatie naar www.hrewheels.com of neem contact op met HRE GmbH: Friedrichstrasse 15 70174 Stuttgart, Duitsland. Telefoon + 49 711 490 39939, Fax + 49 711 490 39633, E-mail europe@hrewheels.com




Ingezonden persbericht