OPSPORINGSBERICHT : AGRESSIE aan het station van ZOTTEGEM

24/11/2011 12:23

Federale Politie - Police Federale

.De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Oudenaarde, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

.De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van Oudenaarde, om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

Op zondag 05 juni 2011 werd een jongen van 19 het slachtoffer van zinloos en buitensporig geweld aan het station van ZOTTEGEM.

De politie is op zoek naar de twee daders die werden gefilmd door de bewakingscamera's

Die zondag 05 juni rond 20.15 uur stapte het slachtoffer van aan de frituur gelegen op het stationsplein de straat over naar de geldautomaat aan het stationgebouw. Toen hij bijna aan de automaat was, werd hij zonder enige reden of aanleiding aangevallen door twee verdachten. Ze sloegen op het slachtoffer. Eén dader sloeg met de volle vuist de andere bewerkte het slachtoffer met een kleine rode houten baseballknuppel. De jongen werd ernstig gewond aan het hoofd en de rug.

Het slachtoffer liep weg via de tunnelingang van het station, maar werd nog steeds achtervolgd door de twee daders die op hem blijven kloppen. De jongen blijft zich verzetten. Door de komst van andere reizigers slaan de daders toch op de vlucht via de stationstunnel naar de achterkant van het station.

Het slachtoffer kent de daders niet en werd ook niet bestolen.

Beschrijving van de daders :

1e dader : Hij is 1m75-80 lang en heeft kortgeknipt donker haar. Hij droeg een donkere broek en een donkere lederen jas.

Deze dader sloeg het slachtoffer met de kleine rode baseballknuppel en verborg hem nadien in zijn jas.

2e dader : Ook hij is 1m75-80 lang en draagt een gebleekte en uitgerafelde jeans, een trainingsjas met kap en witte sportschoenen.

Herkent u de mannen op de bewakingsbeelden of kan u meer inlichtingen geven over deze zaak. Alle informatie is welkom op het gratis nummer 0800 30 300

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie www.politie.be in de rubriek « te identificeren »

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel