OPSPORINGSBERICHT : Vermissing van Fatima TAGHZOUTI - 16 jaar

24/11/2011 15:37

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van DENDERMONDE en in samenwerking met Child Focus , om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings van DENDERMONDE en in samenwerking met Child Focus , om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Dendermonde vragen te willen uitkijken naar Fatima TAGHZOUTI, een meisje van 16 jaar uit BEVEREN-WAAS dat sinds zondag 13 november wordt vermist.

Op 13 november rond 19.30 uur was ze nog in Antwerpen met een vriendin. Op de Rooseveltplaats wou ze de bus nemen naar huis, maar daar is ze nooit aangekomen.

Op donderdag 17 november werd ze nog gezien rond 13.00 uur op de Groenplaats in het bijzijn van een meisje van 12 à 13 jaar en van twee mannen van Marokkaanse origine van 25 à 30 jaar oud.

Fatima is 1m50 lang en zwaar gebouwd. Ze heeft haar tot op de schouders dat bovenaan ros van kleur is en onderaan zwart.

Ze is nog gezien in een grijze jogging en een donkerblauwe jas zonder kap. Vermoedelijk draagt ze bruine UGGS schoenen en een grote witte handtas.

Ze verplaatst zich met het openbaar vervoer.

Hebt u dit meisje gezien of weet u waar ze verblijft, neem dan contact op met speurders via het gratis nummer 0800 30 300 of met Child Focus via 116 000

Ook aan Fatima zelf wordt gevraagd om contact op te nemen met haar familie.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel