Nieuwsuur


24-11-2011
Pedoclub Martijn toch verbieden?
Het CDA en ChristenUnie hebben vanmiddag een wetsvoorstel ingediend dat het mogelijk moet maken de pedovereniging Martijn toch te verbieden. De partijen willen al een tijdje dat minister Opstelten (Justitie) stappen onderneemt, sinds de voorzitter van de vereniging is veroordeeld voor het bezit van kinderporno. Maar tot op heden zonder resultaat. In Nieuwsuur het laatste nieuws.

Verkiezingen in Egypte gaan door
De Egyptische Militaire Raad wil de verkiezingen van aanstaande maandag niet uitstellen. Betogers hebben er weinig vertrouwen in dat het leger zorgt voor een eerlijke stembusgang. Wat vinden Egyptenaren die niet demonstreren en vlakbij het Tahrirplein wonen? Steunen zij de protesten? Jan Eikelboom zoekt ze op.

Groeiende handel in eicellen
Op speciale sites is een levendige illegale handel gaande in eicellen, voor bedragen van minimaal 3000 euro. Want vrouwen in Nederland kunnen nergens anders terecht. Onbekend is hoe vaak het gebeurt, maar in Nieuwsuur zegt een vrouw die graag een eicel wil kopen, dat ze vijftien aanbiedingen kreeg van donoren. Nieuwsuur duikt vanavond in de wereld van de illegale eicellen.

Sterren doen boekje open over tabloids
Het onderzoek naar het afluisterschandaal in Groot-Brittannië is nu echt begonnen. Sinds deze week worden bekende en onbekende Britten gehoord die het doelwit waren van de tabloids. Het zijn niet de eerste de besten die verschijnen: vooral sterren werden slachtoffer. In Nieuwsuur vanavond een verslag.

Presentatie: Mariëlle Tweebeeke, Herman van der Zandt en Jeroen Stomphorst

(Onderwerpen onder voorbehoud)


Lees meer op http://www.nieuwsuur.nl


Bloedige rellen op Tahrirplein
Zijn euro-obligaties de oplossing?
Marokkaanse verkiezingen: gaat het eerlijk?
Problemen scheepvaart door lage waterstand
OP TV

Nieuwsuur
Nederland 2
Ma t/m vr: 22.00-22.52
Zaterdag: 22.00-22.30
Herhaling na middernacht