Havenziekenhuis

Havensymposium 2011

De Travel Clinic Havenziekenhuis & Instituut voor Tropische Ziekten organiseert op vrijdag 25 november 2011 van 9.30 -17.00 uur opnieuw het Havensymposium met als thema: 'PANDORA'S KOFFER': reizen & risico's. Het Havensymposium zorgt jaarlijks voor een dag van kennisuitwisseling op het gebied van reizigersadvisering en (tropische) ziekten. Onderwerpen zoals; Gele Koorts, malaria, verwaarloosde tropische ziekten, gevaren ter land, ter zee en in de lucht en Dengue en West Nile koorts worden besproken; ook worden nieuwe onderzoeksresultaten gepresenteerd. De mening van de deelnemers zal worden gevraagd tijdens het forum dat zal plaatsvinden aan het eind van de dag.
Het Havensymposium wordt gehouden op een geliefde en bekende locatie in Rotterdam, namelijk het World Trade Center. Parkeergelegenheid is mogelijk in de omgeving van het World Trade Center, de loopafstand tussen het Centraal Station en het World Trade Center is 10 minuten.

Welkom zijn bedrijfsartsen, huisartsen, internisten, sociaal geneeskundigen, verpleegkundigen en een ieder die zich bezighoudt met reizigersgeneeskunde en/of advisering.

Kosten

Artsen:
Bij inschrijving t/m 28 oktober 2011 wordt EUR 195, - in rekening gebracht.Bij inschrijving na 28 oktober 2011 wordt EUR 205, - in rekening gebracht.

Kosten verpleegkundigen en niet (para-)medici: Bij inschrijving t/m 28 oktober 2011 wordt EUR 155, - in rekening gebracht. Bij inschrijving na 28 oktober 2011 wordt EUR 165, - in rekening gebracht.

De kosten zijn inclusief lesmateriaal, koffie, thee, lunch en borrel.

Begin september worden de officiële uitnodigingen verstuurd. Inschrijving zal alleen mogelijk zijn door middel van een online inschrijfformulier via de website van de Travel Clinic.

@