Gemeente Krimpen aan den IJssel


AquaVaria: gezond en sportief genieten in het water!

Met AquaVaria kies je voor afwisseling!

De Lansingh start met AquaVaria op vrijdagmorgen. AquaVaria is een combinatieles van diverse aquasporten zoals: aquajogging, -fitness en trimzwemmen. Iedereen (met een zwemdiploma) kan aan AquaVaria deelnemen omdat de les in eigen tempo goed te volgen is. AquaVaria is om die reden vooral geschikt voor mensen die willen werken aan de conditie, willen afslanken of willen bewegen in groepsverband. De les is tevens een vervolgtraject van de aquslankcursus.

Wanneer

De AquaVaria les start op vrijdag 25 november a.s. van 11.15 tot 12.00 uur in het wedstrijdbad. Na de les bestaat er de mogelijkheid voor deelnemers om nog een baantje te trekken of te ontspannen in de whirlpool en/of recreatiebad.

Kosten

Een proefles aquasport kost EUR 4,40 p.p. een meerbadenkaart met 12 lessen kost EUR 72,00. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor de aanschaf van een combi-abonnement van 12 weken aqusportles en dagelijks vrijzwemmen EUR 104,50 p.p.

Interesse

Voor meer informatie over AquaVaria kunt u contact opnemen met de receptie, telefoon 0180-516233 of zwembad@krimpenaandenijssel.nl