Kamer van Koophandel

Neem een kijkje in de keuken van Hutten Catering!

vrijdag 11 november 2011

Op vrijdag 25 november organiseren COS Brabant, KvK Brabant, Ondernemersvereniging ReVUS en Hutten Catering een MVO-excursie, om Brabantse ondernemers te informeren en inspireren op het gebied van MVO.

Tijdens de excursie krijgen de ondernemers een kijkje in de keuken van Hutten Catering. Hutten laat zien hoe zij MVO hebben geïntegreerd in hun bedrijfsvoering en op welke manieren zij dit toepassen in de gehele toeleveringsketen. Er komen toeleveranciers, zogeheten Helden van De Guijt, aan het woord die op hun beurt laten zien hoe zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het complete programma vindt u in de agenda op www.mvoloont.com.

De excursie start om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Deelname is kosteloos. Bent u een ondernemer en wilt u graag deelnemen aan de excursie? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar tim@cosbrabant.nl. Wacht niet te lang, want er is slechts plaats voor 40 ondernemers. Achtergrondinformatie

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. COS Brabant, KvK Brabant, ondernemersvereniging ReVUS en Hutten Catering willen dergelijke ondernemers stimuleren. Op de website www.mvoloont.com vindt u alle informatie over de MVO-excursie en kunnen ondernemingen best practices en MVO-tips lezen. Meer weten? Neem contact op met COS Brabant.

Deze excursie wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken en wordt van harte aanbevolen door de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel.

Bron: KvK Brabant