Gemeente Halderberge


Altijd al willen weten wie Loesje is?

Op vrijdag 25 november organiseert de gemeente in samenwerking met de Stichting Vrienden van Loesje een gratis "Loesje-workshop". De workshop duurt twee uur en het doel ervan is om met elkaar passende Loesje-teksten te bedenken, uiteraard met een glimlach en een knipoog. De kans bestaat dat uw tekst op een Loesje-poster wordt afgedrukt en op de voertuigen van Saver te zien zal zijn!

De workshop wordt gehouden in het kader van de Europese Week van de Afvalvermindering. Het initiatief komt van Saver, het bedrijf dat wekelijks uw afval ophaalt. Duurzaam ondernemen is een van de speerpunten in haar bedrijfsvoering. Daarom wil zij inwoners graag stimuleren mee te denken over hoe een schone en duurzame leefomgeving bereikt kan worden en op die manier de maatschappelijke betrokkenheid bij afval en milieu vergroten. Het thema van de teksten zal dan ook met afval te maken hebben: afvalscheiding, het sorteren van afval, recycling, duurzaamheid, enz.

Planning workshops

De workshop in Halderberge vindt plaats op:

* vrijdag 25 november van 10.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis, Parklaan 15 in Oudenbosch.

Kunt u niet op deze tijd of datum? Dan kunt u meedoen met één van de workshops in de andere gemeenten. U zult echter wel voor uw eigen vervoer er naartoe moeten zorgen. De andere data zijn:
* woensdag 23 november van 10.00 - 12.00 uur in het gemeentehuis van Bergen op Zoom, Jacob Obrechtlaan 4.

* woensdag 23 november van 14.00 - 16.00 uur in het gemeentehuis van Woensdrecht, Huijbergseweg 3, Hoogerheide.

* vrijdag 25 november van 14.00 - 16.00 uur in het Stadskantoor van Roosendaal, Stadserf 1.

Aanmelden

Wij vragen u voor 20 november te laten weten of u meedoet. De minimale leeftijd is zestien jaar. Opgeven kan bij Daphne Ansems, loesje@saver.nl of 0165 - 597 777.

Workshop Loesje - geen vuilnis deze week