Gemeente Kapelle

Stichting Welzijn Kapelle

Sociaal Café Wemeldinge
Op vrijdag 25 november 2011 is er om 9.30 uur een Sociaal Café in De Wemel. Deze keer kunt u kerstkaarten maken. De kosten per kaart zijn EUR 0,50.

Breek de maand
Vindt u het fijn om samen met anderen wat te kletsen en te drinken? Kom dan naar `Breek de maand'. Zondag 27 november 2011 om 15.00 uur in de Caisson te Biezelinge.

Cultuurbus
Met de `Cultuurbus' biedt Stichting Welzijn Kapelle, de ANBO, PCOB en de seniorenraad commissie Welzijn senioren een avondje uit en thuis. Zo hoeft u niet alleen naar een voorstelling of door het donker te rijden. U stapt samen met anderen uit uw dorp gezellig in de `cultuurbus'. Er zijn opstapplaatsen in Schore, Wemeldinge en Kapelle.

Lang zal die Leven
Harrie Houtbraker is jarig, 85 wordt hij alweer. Harrie heeft een lekkere maaltijd voorbereid en gaat het vieren. Het is alweer een tijdje geleden dat de kinderen bij vader waren en het weerzien zal hartelijk zijn. Maar het loopt even anders dan gedacht. Want wie komt er ook nog op het feest? De voorstelling wordt opgevoerd door Het Echt Rotterdams Theater. Vertalingen en regie zijn in handen van Gerard Cox. Lang zal die leven betekent lachen van begin tot eind.

De voorstelling is op donderdag 12 januari 2012 om 20.00 uur in Schouwburg De Maagd te Bergen op Zoom. Deelname is EUR 25,--. Aanmelden kan tot 19 december 2011.

Meer informatie en aanmelden via:

Stichting Welzijn Kapelle
0113-34 34 74
info@welzijnkapelle.nl