Gemeente Den Haag

Laatste Sportcafé 2011 bij roeivereniging De Laak

Op vrijdag 25 november 2011 vindt het laatste sportcafé van dit jaar plaats. De gastheer is roeivereniging De Laak. Vanaf 17.00 uur bent u welkom.

Het Sportcafe is de ontmoetingsplek voor de Haagse sportwereld. Sportbestuurders, raadsleden, ambtenaren en sporters praten hier over sport onder het genot van een hapje en een drankje.

Topsport én Breedtesport

RV De Laak is een actieve roeivereniging in de wijk Laak, op de Binckhorst. De vereniging is actief met topsport. Op 24 september van dit jaar is het Regionaal Talenten Centrum Roeien geopend. Naast topsporters kunnen ook recreatieve sporters terecht bij RV De Laak. De leden kunnen roeien op hun eigen niveau.

Sportcheque

Tijdens het Sportcafé verzorgt de dit jaar honderd jaar bestaande roeivereniging De Laak een inleiding over haar organisatie. De vereniging ondertekent tijdens het Sportcafé ook de samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Sportbelang Gehandicapten. Verder wordt de Sportcheque uitgereikt aan een lid van De Laak, dat zich op een bijzondere wijze heeft onderscheiden.

Lustrum

RV De Laak bestaat dit jaar 100 jaar en viert dat met een grote variëteit aan lustrumactiviteiten. Dit is ook de reden dat de vereniging graag dit sportcafé wil organiseren. Dit is een prachtige kans om eens een kijkje te nemen bij deze roeivereniging.

Adres en Routebeschrijving

RV De Laak

Binckhorstlaan 285

2516 BC Den Haag

De vereniging ligt een klein beetje verstopt op de Binckhorst Op onderstaand document vindt u de routebeschrijving naar RV De Laak.

PDF bestand Routebeschrijving Roeivereniging De Laak (PDF, 92 kB)