KRO

KRO Kindertijd: doelpunt van de maand november

Uitzenddatum: 25/11/2011

Het KRO Kindertijd-programma De Post zoekt naar het mooiste Doelpunt van de Maand. Op vrijdag 25 november wordt in het KRO Kindertijd programma De Post het Doelpunt van de Maand november bekend gemaakt.

Dit doelpunt is ingestuurd door Sam van DOS '37 uit Vriezenveen. Hij verdient hiermee een KRO Kindertijd sporttas.

Het Doelpunt van de Maand december wordt op 30 december bekendgemaakt en je kunt nog steeds insturen. Dus voetbal jij bij de mini's of bij de F'jes, zorg er dan voor dat jouw doelpunt gefilmd wordt. Heb je een filmpje? Per post stuur je je doelpunt naar KRO Kindertijd, t.a.v. Doelpunt van de Maand, Postbus 23000, 1202 EA te Hilversum. Of stuur een mail naar kindertijd@kro.nl en wij vertellen je hoe je je filmpje digitaal naar ons toe kunt sturen. Uit de ingezonden filmpjes kiest de deskundige redactie eenmaal per maand het `Doelpunt van de Maand'. Dit filmpje plaatsen we op de KRO Kindertijdsite en wordt elke laatste vrijdag van de maand uitgezonden in het KRO Kindertijdprogramma De Post.

Het Doelpunt van de Maand wordt bekendgemaakt op vrijdag 25 november in KRO Kindertijd, om 07:45 uur op Z@ppelin/Ned. 3 (ook op maandag 28 en dinsdag 29 november).