Aftredend Directeur Croon Polen is Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Persbericht van Croon Elektrotechniek B.V.

Burgemeester Waaijer van Zoetermeer heeft donderdag 24 november jl. in Hofstede Meerzigt te Zoetermeer, de prestigieuze onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau uitgereikt aan aftredend Directeur van Croon Elektrotechniek Polen, Janusz Chelminski.

Na een dienst van 20 jaar heeft de heer Janusz Chelminski de leeftijd bereikt om te gaan genieten van een welverdiend pensioen. De speciale gelegenheid is groot gevierd, zowel in Polen als in Nederland. Janusz Chelminski begon in november 1990 bij de internationale afdeling van Croon Elektrotechniek. Over de afgelopen 20 jaar zijn, zijn inzet en toewijding met betrekking tot het vormen van een brug tussen Nederland en Oost-Europese landen en Centraal Europa, ongeëvenaard. Ondanks de meer dan moeilijke omstandigheden in de jaren '90 in Oost-Europa is Janusz, dankzij zijn drive en vasthoudendheid, erin geslaagd om hier de erkenning voor Croon te verkrijgen.

Janusz is een extreem getalenteerde en effectieve manager met verbazingwekkende diplomatieke vaardigheden, waarmee hij het hoogste niveau van vertrouwen heeft bereikt als het gaat om duurzame samenwerking tussen Nederland en vele landen in het buitenland. Hij heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in het bouwen van een commerciële en operationele brug die nu bestaat tussen Croon Elektrotechniek en Centraal en Oost-Europa.

Janusz Chelminski heeft vele fundamenten gelegd voor de toekomst van Croon en haar internationale ambities. De dankbaarheid van Croon richting Janusz Chelminski is groot en de onderscheiding doet dan ook recht aan alle speciale inspanningen van Janusz met betrekking tot de relatie tussen Nederland en Polen.

Over Croon
Sinds 1876 is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse installatiebranche. Al meer dan 130 jaar staat Croon aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. Ze is verantwoordelijk voor de complete technische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren. Nationaal en internationaal. Met deze diensten draagt Croon bij aan het goed, duurzaam èn kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen, schepen, infrastructurele en industriële installaties.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

*

Links:
http://www.croon.nl



Razende Robot Reporter