KNHS

KNHS Oefenspringen onder begeleiding van Egbert van Roekel 25 november 2011
Oefenspringen

ERMELO (KNHS) Op woensdag 11 januari kunnen ruiters onder begeleiding van Egbert van Roekel een oefenparcours rijden op het KNHS-centrum in Ermelo. Egbert van Roekel voorziet de ruiters in het parcours van nuttige tips.

Het oefenspringen gaat om 16.00 uur van start met het groen springen. In de loop van de dag worden de hindernissen aangepast voor de meer gevorderde combinaties.

Deelnemers kunnen zich aanmelden per e-mail: accommodaties@knhs.nl onder vermelding van voornaam, achternaam, persoonsnummer, naam paard / pony, aantal starts en welke klasse / categorie zodat van tevoren de startlijst op de website geplaatst kan worden. Het is toegestaan om het parcours op verschillende hoogtes te rijden.

Deelnemers dienen een correct trainingstenue en een veiligheidshelm te dragen. De kosten bedragen 8,- per parcours per combinatie. Het adres van het KNHS-centrum is: De Beek 125, Ermelo.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de KNHS, afdeling Accommodaties. Het telefoonnummer is (0577) 40 82 80 of per e-mail: accommodaties@knhs.nl .