Politie Midden- en West Brabant

Tilburgse gewond na klap met glas

Tilburg, 25-11-2011 o De politie heeft vanmorgen (25-11-2011) een 21-jarige Tilburger aangehouden. Aanleiding daartoe was een zware mishandeling van een 19-jarig Tilburgs meisje. Ze was in een
horecagelegenheid in de Emmastraat met een glas in haar gezicht geslagen waarbij ze meerdere snijwonden opgelopen had. De 21-jarige wordt verdacht van betrokkenheid.

Tegen 04.00 uur ontvingen agenten die belast waren met het houden van toezicht in het centrum van Tilburg de melding van een vechtpartij in de Emmastraat. Terwijl de agenten zich richting de Emmastraat begaven werden de camera's gericht op betreffende locatie. Een groep mensen was met elkaar in gevecht. Agenten hoorden glasgerinkel en zagen enkele mensen op de grond liggen. Om de partijen te scheiden gebruikten de agenten hun wapenstok. Tijdens het incident maakten enkele personen zich uit de voeten.. Agenten zetten te voet de achtervolging in. De 21-jarige verdachte, die voldeed aan het opgegeven signalement werd op het Pieter Vreedeplein aangehouden. De politie onderzoekt zijn rol.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 25-11-2011 12:44 | © Regio Midden en West Brabant |