Ingezonden persbericht


Salusion wint Baby Tycoon Award 2011

Salusion is de winnaar van de Baby Tycoon Award 2011, de aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers in de regio Haaglanden. Prospex uit Den Haag heeft de OndernemersPrijs Haaglanden 2012 gewonnen. Beide prijzen zijn woensdagavond 16 november tijdens een feestelijke finaleavond in Kasteel de Wittenberg in Wassenaar uitgereikt.

De Baby Tycoon Award en de OndernemersPrijs Haaglanden zijn bedoeld om de ondernemers in de regio Haaglanden te stimuleren hun ambitie, doorzettingsvermogen en initiatieven vol te houden en verder uit te breiden. Ook bieden beide prijzen een netwerk voor de - startende - ondernemers in de regio. Succesvolle ondernemers zijn een voorbeeld voor anderen! Niet alleen de individuele ondernemers, maar ook de verschillende gemeentes in de regio en het Stadsgewest Haaglanden hebben baat bij veel en goede bedrijven.

Salusion

Salusion speelt in op het stijgend aantal senioren in Nederland en daarmee het aantal mensen dat verzorging behoeft. Benno Groosman en Gerard Vaandrager van Salusion zorgen ervoor dat dit op een haalbare manier kan blijven worden gedaan Ze hebben een uitstekend product voor ontwikkeld, dat voordelen biedt aan meerdere kanten: het is efficiënt is voor de verzorgers, de kwaliteit van leven van de patiënten wordt verhoogd en het levert geldbesparing voor de tehuizen op. Het bedrijf heeft een zeer gedegen financiele onderbouwing en een sterke marketingaanpak.

Dé Startersprijs voor ondernemend Haaglanden

* Geldbedrag van ¤ 2.000,-

* Zendtijd bij Omroep West t.w.v. ¤ 5.000,-

* Fotosessie bij Arthur Vahlenkamp t.w.v. ¤ 1.000,-
* Een unieke gelegenheid om je netwerk uit te breiden.

Meld je nu aan via www.babytycoonaward.nl en stuur gelijk je ondernemingsplan mee! Of bel Theo Vrolijk van de Kamer van Koophandel Den Haag voor meer informatie (088 588 80 21) of theo.vrolijk@kvk.nl.