Gemeente Zeist

Gemeente Zeist bedankt vrijwilligers

boek: Graag Gedaan! Dit Europees jaar van het Vrijwilligerswerk werd op donderdag 24 november afgesloten met een enorme "Bedankt!" voor alle vrijwilligers in Zeist. In Figi kregen de vrijwilligers een twee uur durend programma om van te genieten. Een illusionist en een stand-up comedian vermaakten de zaal. De heren van het tv-programma Zee, Zout en Zeilen vertelden de mensen in zaal over hun avonturen en deelden hun motivatie en inspiratie. Er werd een film vertoond van Zeister scholieren om vrijwilligers te bedanken.

Graag Gedaan!

Wethouder Joke Leenders overhandigde de eerste exemplaren van het boek `Graag Gedaan! Vrijwilligerswerk in beeld' aan vrijwilligers. In het boek staan de columns van de vrijwilligers die het afgelopen jaar in de nieuwsbode zijn verschenen. Prachtige foto's van Bjorn Hahlen en treffende interview van Marina Heij, schetsen het beeld van vrijwilligerswerk in Zeist.

U kunt hier het boek Graag Gedaan! downloaden. Wilt u het echte boek, neem dan contact op met ViaVia Vrijwillig in Actie.

Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk

Als u hier klikt komt u op de pagina terecht van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk.