Ingezonden persbericht


Persbericht

Royal Mission en Youth Alive

organiseren jeugdleidersconferentie

In het weekend van 25 tot en met 27 november organiseren Royal Mission en Youth Alive een jeugdleidersconferentie op conferentiecentrum De Betteld. Dit weekend is speciaal bedoeld om jeugdleiders in Nederland te ondersteunen in hun werk. Tijdens het weekend krijgen deelnemers handvatten om jongeren op Jezus te wijzen en om hen voor te leven wat het is om samen met hen je in te zetten voor het koninkrijk van God.

Wij willen met dit weekend jeugdleiders handvatten geven hoe zij meer aan jongeren kunnen laten zien wie God is. Dit is een belangrijke taak,´aldus de organisatie. De organisaties Royal Mission en Youth Alive wil de jeugdleiders helpen en ondersteunen. "Samen met gemeenten willen wij jong leiderschap aanmoedigen en vormen, zodat het niet verloren gaat, maar het ontplooit en bevestigd wordt. Ons verlangen is dat jonge leiders hun plaats in nemen in de locale gemeente en dat de gemeenten hen die ruimte geeft en hen daarin bevestigd. En daarin willen we ook de gemeenten helpen."

Sprekers

Sprekers tijdens dit weekend zijn onder meer Ken Gott uit Engeland, David de Vos, Jan van der Linden, Cris van Dusseldorp, Giovanni Veldhuis en Martin Koornstra. Ken Gott was de ´leider´ van de de Sunderland Opwekking midden jaren 90. Tijdens het weekend is er, naast de diverse workshops, ook genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten en om ervaringen te delen.

Royal Mission en Youth Alive

De jeugdleidersconferentie is een initiatief van Royal Mission en Youth Alive. Youth Alive is, de jongerenafdeling van de VPE, in 2007 opgericht om het jeugdwerk en jong leiderschap in de lokale kerk te helpen ontwikkelen. Jaarlijks organiseren zij het jongerenprogramma op de pinksterconferentie Opwekking. Stichting Royal Mission is twee jaar geleden opgezet door Martin en Karin Koornstra en heeft als speerpunt om anderen te trainen het Koninkrijk van God te verkondigen.

Kosten en aanmelding
De prijs voor de jeugdleidersconferentie is ¤ 110,00 per persoon. Kijk voor opgave of meer informatie op www.betteld.nl en www.jeugdleiders.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht