Ingezonden persbericht


14 november 2011

Persbericht

Royal Mission en Youth Alive

organiseren jeugdleidersconferentie

In het weekend van 25 tot en met 27 november organiseren Royal Mission en Youth Alive een jeugdleidersconferentie op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Dit weekend is speciaal bedoeld om jeugdleiders in Nederland te ondersteunen in hun werk. Ze krijgen handvatten om jongeren op Jezus te wijzen, hen voor te leven en wat het is om samen met hen je in te zetten voor het koninkrijk van God.

De organisatoren van dit jeugdleidersweekend willen gemeenten ondersteunen om jong leiderschap aan te moedigen en te vormen, zodat het niet verloren gaat, maar het ontplooit en bevestigd wordt. Sprekers zijn onder meer evangelist, schrijver en leraar David de Vos, specialist in gedragsverandering en leiderschapsvraagstukken Jan van der Linden, voorganger van Oase Arnhem Cris van Dusseldorp. Hij heeft een passie om leiders en het lichaam van Jezus gezond te zien functioneren. Spreker, docent/coach Giovanni Veldhuis van Youth Alive en jongerenleider, - trainer en - onderwijzer Martin Koornstra van Royal Mission, communicatiespecialist Jaïr Sagström en als laatste Ken Gott. Hij was de ´leider´ van de de Sunderland Opwekking midden jaren 90.

Workshops

Tijdens het weekend zijn er verschillende diensten, diverse workshops onder leiding van eerdergenoemde sprekers en een late night movie. Verder is er genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen.

Royal Mission en Youth Alive

De jeugdleidersconferentie is een initiatief van Royal Mission en Youth Alive. Youth Alive is, de jongerenafdeling van de VPE, in 2007 opgericht om het jeugdwerk en jong leiderschap in de lokale kerk te helpen ontwikkelen. Jaarlijks organiseren zij het jongerenprogramma op de pinksterconferentie Opwekking. Stichting Royal Mission is twee jaar geleden opgezet door Martin en Karin Koornstra en heeft als speerpunt om anderen te trainen het Koninkrijk van God te verkondigen.

Kosten en aanmelding
De prijs voor de jeugdleidersconferentie is ¤ 110,00 per persoon. Ook is het mogelijk om een dagdeel te komen. Kijk voor opgave of meer informatie op www.jeugdleiders.nl.

Einde persbericht