Schuitema NV

Heropening C1000 Egmond aan Zee

24 november 2011
11-24-2011 Spektakel bij heropening C1000 Egmond aan Zee

Vanochtend heropende de voormalig Super de Boer winkel in Egmond aan Zee met een spektakel van ballonnen die kapot knapten. Wat overbleef was de ballonnenboog die toegang geeft tot de ingang van de winkel.

Seizoenswinkel
`We zijn de enige supermarkt in Egmond aan Zee en staan bekend als seizoenswinkel waar klanten uit alle windstreken tijdens hun vakantie aan zee hun boodschappen komen doen', zo vertelt ondernemer de heer Nicolai. `Het bestaande assortiment is flink uitgebreid en door de winkel anders in te delen is er extra ruimte vrijgekomen waardoor we alles gelukkig goed kwijt konden. Nieuw aan de winkel is de slagerij-afdeling met cockpit en de nieuwe baby en persoonlijke verzorgingslijn van C1000 eigen merk. Onze winkel is een van de eerste winkels die deze nieuwe lijn heeft gekregen', besluit de heer Nicolai trots.

Feestelijke acties
De eerste 75 klanten ontvangen een Noord-Hollands Dagblad en de eerste 200 klanten ontvangen een boeket bloemen. Verder is er een suikerspinnenkraam en zijn er in de winkel de komende dagen kleine proeverijtjes waar klanten van alles kunnen uitproberen.