Ingezonden persbericht


Persbericht

Eten bij toprestaurants voor bodemprijzen
Sterrenrestaurants stellen deuren open voor vijfde editie Dining With The Stars

Foto: www.restaurantbasiliek.nl

Amsterdam, 25 november 2011 - Na vier succesvolle edities van de DiningCity Restaurant Week voor sterrenrestaurants komt Dining With The Stars dit najaar terug. Van 28 november tot en met 4 december kan er bij de culinaire crème de la crème van Nederland weer tegen een gereduceerde prijs genoten worden van een lunch of diner. Een 4-gangenlunch bij een sterrenrestaurant kost tijdens deze week 40 euro en een 5-gangendiner 55 euro. Vandaag zijn er bij alle restaurants extra couverts toegevoegd voor de lunch. Reserveren kan nog via www.diningwiththestars.nl.

De laatste editie van Dining With The Stars in juni dit jaar zorgde voor volgeboekte restaurants. Meer dan 12.500 bezoekers hapten toe en beleefden gastronomische hoogtepunten voor een zeer scherpe prijs. Deze keer verwacht organisator DiningCity.com ruim 15.000 bezoekers. Hiermee zullen de deelnemende sterrenrestaurants elke dag van het evenement nagenoeg volgeboekt zijn. Het doel van Dining With The Stars: een breder publiek kennis laten maken met restaurants die zijn beloond met sterren. Het verwijderen van de spreekwoordelijke drempel en aantonen dat een sterrenrestaurant draait om de hoogst haalbare kwaliteit en gastvrijheid.

Reserveren
Deelnemers van dit culinaire evenement zijn toprestaurants als Calla's (*), Parkheuvel (**), 't Brouwerskolkje (**), De Zwetheul (**), Basiliek (*) en Karel V (*). Alle deelnemers zijn terug te vinden op www.diningwiththestars.nl. Vanaf woensdag 2 november kunnen fijnproevers via deze site een tafeltje reserveren. Voorafgaand en tijdens Dining With The Stars worden er regelmatig extra couverts toegevoegd. Dit alles is te volgen op: twitter.com/DiningCitynl

Internationale expansie
Dat het concept van Dining With The Stars een groot succes is, laat de stap naar het buitenland zien. Dit jaar vond Dining With The Stars voor het eerst buiten Nederland plaats. Van 20 tot en met 26 juni konden liefhebbers in België genieten van diners en lunches in sterrenrestaurants. De volgende editie voor België staat gepland voor maart 2012.

Einde bericht

Voor hoge resolutie beeldmateriaal:
www.dewolven.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Stéphanie van Gerven
Diningcity.com
T: 020 - 486 67 29
M: 06 - 14 12 41 97
E: stephanie.van.gerven@diningcity.com

DiningCity.com
Dining With The Stars is een idee van de toonaangevende online restaurantgids DiningCity.com. Behalve in Nederland, is het in 1998 opgerichte bedrijf binnen Europa momenteel actief in België, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Spanje. Buiten Europa is de online restaurantgids te vinden in steden als New York, Singapore, Dubai en zelfs Sjanghai en Beijing. Op de website kunnen bezoekers restaurants selecteren op prijsklasse, soort keuken, locatie en sfeer. Informatie over de restaurants wordt gepresenteerd aan de hand van foto's, menu's, virtuele tours en video. Online reserveren is mogelijk en ook de combinatie van aansprekend beeldmateriaal, de interactieve mogelijkheden en leuke acties bij de restaurants, maakt DiningCity.com tot een onderscheidende site op restaurantgebied. Lees voor meer informatie verder op www.DiningCity.com.


---- --