HealthCity Borne organiseert Ladies Night voor Welkomhuis Twente


Borne, 20111116 -- Op vrijdag 25 november 2011 organiseert HealthCity Borne een speciale Ladies Night. De Ladies Night bij HealthCity Borne is een jaarlijks terugkerend evenement en trekt vele bezoekers; zowel HealthCity leden als hun vriendinnen & familie. Dit jaar sponsort HealthCity Borne hiermee Welkomhuis Twente.

De avond gaat om 18.30 uur van start, met een lekker glas Champagne. U kunt 3 uur lang snuffelen tussen de 25 stands die in de club zijn opgesteld. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke schoonheidsbehandelingen en diverse massages. Een lekker hapje en drankje maakt deze speciale avond compleet. HealthCity Borne vraagt € 2,50 per persoon entree, waarvan 50% naar Welkomhuis Twente gaat. Met dit evenement wil HealthCity Borne heel vrouwelijk Borne en omgeving een gezellige avond bieden en Welkomhuis Twente een steuntje in de rug te geven. Voor meer informatie omtrent aanwezige standhouders, ga naar de website www.healthcity.nl

Welkomhuis Twente

Vakantie…. zo vanzelfsprekend?! Een jaarlijkse vakantie is absoluut onmisbaar. Het is meer dan welverdiend genieten. Vakantie is dé bron van nieuwe energie. Voor mantelzorggezinnen  die de zorg hebben voor een chronisch zieke of gehandicapte is dat niet zo gemakkelijk en vanzelfsprekend.

Deze zorg reist overal en altijd mee! Voor deze gezinnen gaan wij in hartje Twente, bij Oldenzaal, een mantelzorgvakantiehuis bouwen: Welkomhuis Twente. Dit is een vakantiehuis voor gezinnen met een kind of een ouder die altijd intensieve zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld door een zware medische behandeling, een handicap, een langdurige ziekte of sociale spanningen. Hier kunnen zij op een unieke, veilige en warme plek nieuwe energie opdoen. Uniek vanwege de prachtige ligging en faciliteiten, maar vooral vanwege de formule waarin persoonlijke zorg en aandacht, lotgenotencontact, cultuur, theater, sport en spel centraal staan.





Stichting Welkomhuis Twente