Ingezonden persbericht


Muziektheater Briza's Good Old Times groot succes 100 ouderen gratis naar het Zeeheldentheater.

Gisteren op 24 november werd er in het Zeeheldentheater het eenmalige event ''Good Old Times '' gehouden.

"Good Old Times" is een evenement voor ouderen, mensen met een beperking en hun begeleiders, georganiseerd door 2 stagiaires van Muziektheater Briza.

Het programma bestond uit een voorstelling van Muziektheater Briza

Ik heb me Wagen vol geladen met liedjes en Vergeet-Mij-Nietjes). waarbij de liedjesteksten werden uit gedeeld zodat iedereen lekker mee kon zingen. En verder konden de bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Voor de ouderen van Den Haag was het een gezellige en culturele middag. Briza wil hiermee ouderen met hun kleinkinderen verleiden om weer familietheater te bezoeken.

Muziektheater Briza

Muziektheater Briza heeft sinds kort een leuk liedjesprogramma voor jong en oud (Ik heb mijn wagen volgeladen met liedjes en Vergeet-Mij-Nietjes)

Muziektheater Briza, en vele anderen vinden dat ook ouderen recht hebben op een portie eigentijdse en aansprekende cultuur!

's Avonds een bezoek brengen aan Concertzaal, Theater of Schouwburg is onder velen echter niet meer zo populair.

Zeeheldentheater

Het Zeeheldentheater is een zeer toegankelijk, sfeervol, en duurzaam theater in Den Haag met voorstellingen voor jong en oud, musicallessen, danslessen, yogalessen, workshops, dansfeesten en zeer geschikt om te huren voor uitvoeringen, verjaardagsfeestjes, jubilea en congressen

Good old times werd gesponsord door:

Gemeente Den Haag Jouw Idee, Muziektheater Briza, Albert Heijn en Printer.nl

Einde Persbericht