MarieJola breidt collectie uit met Knit-tet en Baby's Only


DRUTEN, 20111125 -- MarieJola heeft vol trots de collectie uitgebreid met de merken Knit-tet en Baby’s Only. Met Knit-tet heeft MarieJola een exclusief merk aangetrokken dat hoogwaardige gebreide producten levert voor de badkamer, keuken en sauna. Baby's Only levert aan MarieJola een compleet assortiment textiel bestaande uit o.a. wiegdekens, ledikantdekens, box kleden, bad capes en nog veel meer exclusieve gebreide producten voor baby, peuter en kleuter. Deze merken vormen een waardevolle aanvulling op de collectie gebreide producten uit de webwinkel.

Knit-tet
Met Knit-tet heeft MarieJola een exclusief merk aangetrokken, dat sinds 2005 niet meer is weg te denken uit de wereld van kwalitatief goede bad-, keuken- en sauna-textielproducten. Het assortiment van exclusieve gebreide producten van Knit-tet bestaat onder andere uit hand- en keukendoeken, plaids en kussens.

Baby’s Only
Baby's Only levert aan MarieJola een compleet assortiment textiel bestaande uit exclusieve gebreide producten voor baby, peuter en kleuter. De eigenschappen van het gebreide doek doen warm en behaaglijk aan, terwijl de gebruikte breitechnieken en frisse kleuren deze artikelen een luxe uitstraling geven.

MarieJola biedt sinds begin 2011 een uitgebreide collectie gebreide accessoires voor dames, heren en kinderen aan die via de webwinkel verkrijgbaar zijn. Een uniek detail is dat alle producten gebreid zijn en van Hollandse bodem komen.