5e editie van de tattoo Conventie Alkmaar

Persbericht van Tattoo convention alkmaar the

netherlands
AS Weekend, 26-27 november 2011,staat de Grote St Laurens Kerk te Alkmaar weer in het teken van een tattoo Conventie. Het is nu de 5e keer dat deze tattoo conventie wordt georganiseerd door Tattoo Centre Alkmaar de Grote Kerk en het tattoo magazine Tattoo Planet. Dit is wederom een internationale tattoo beurs met artiesten uit de hele wereld.

Tijdens dit weekend wordt de grote kerk omgebouwd tot een zeer interessante en kleurrijke conventie. De sfeer in de kerk zal rustig en spiritueel zijn. De organisatie heeft wederom niet gekozen voor luide muziek en rond rennende muziekanten. Dit jaar werken ze met Dj's van Earth-link, wel bekend van de grotere feesten in de wel bekende muziek tempels.
Kareem en Frans Iradi zullen het evenement opluisteren met hun eigen sfeer en muziek.
Op grote LCD schermen zullen beelden te zien zijn van de conventie en de wedstrijden, tussen deze beelden door worden er geometrische beelden van de video kunstenaar Janosh getoond die de sfeer in de kerk tot een hoogtepunt moeten brengen qua rust. De combinatie van deze beelden en de speciale dj's wordt er een buitengewone relaxte sfeer gecreëerd. In de kerk zullen zo'n 100 tattoo artiesten aan het werk zijn, je kan er dan ook daadwerkelijk een tattoo uitzoeken en laten zetten. Een groot deel van de kerk is ook gevuld met standjes met sieraden en kleding.

Highlight:
Patricia Steur komt, exclusief naar de Alkmaar Tattoo Conventie om haar nieuwe boek te signeren. Het boek is dan ook tijdens de conventie te koop.
Dit is de eerste gelegenheid om het boek te bemachtigen voordat het in de winkels ligt.
Officieel komt het boek pas 15 december in de boekwinkels.

De conventie staat onder strenge GGD controle en voldoet dan ook aan de richtlijnen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.tattooconventiealkmaar.nl
Bijlage:
* alkmaar tattoo convention 2011doc




Razende Robot Reporter