Gemeente Den Haag

Buurtfeest Beeklaan

De bewoners en ondernemers van de Beeklaan vieren zaterdag 26 november 2011 feest. De feestelijkheid is ter ere van de nieuwe samenwerkingen in de buurt.

Het feest is tussen 13.00 en 15.00 uur aan de Beeklaan, kruising Kepplerstraat. Tijdens het feest presenteert de ondernemersvereniging Nieuwe Beeklaan zich aan de buurt. Bovendien opent stadsdeeldirecteur Hanneke Schippers samen met schooldirecteur Gerard Paardekooper de nieuwe geveltuin van basisschool Toermalijn.
Geveltuin Toermalijn

Samenwerking

Door intensieve samenwerking zijn in de buurt verschillende doelen bereikt. Er is een Ondernemersvereniging Nieuwe Beeklaan is opgericht, veel bewoners zijn actief geworden, er is een schooltuin voor de Toermalijn, er zijn handhaving- en schoonmaakacties uitgevoerd en nog veel meer.

Hapjes en drankjes

Ondernemers verzorgen heerlijke hapjes en drankjes en er wordt informatie gegeven over (gevel)tuinieren en het schoonhouden van de buurt. Er zijn optredens van verschillende dans- en muziekgroepen uit de buurt. Voor de kinderen is er een springkussen, schminken als `Hulp-Piet' en een ballonnenwedstrijd.