Politie Zeeland


---

1882-2011 Ruiten ingegooid, 's-Heerenhoek
Van een woning aan de Laustraat in 's-Heerenhoek zijn verschillende ruiten vernield.

Dit gebeurde tegen 22.00 uur op vrijdagavond. Tot nu toe is niet bekend wie de vernieling op zijn/haar geweten heeft. De Zeeuwse politie gaat een buurtonderzoek doen.

Mocht iemand meer weten van deze vernieling, of getuige zijn geweest van de vernieling, dan wordt hij/zij verzocht contact op te nemen met het servicecentrum van Politie Zeeland op: 0900-8844, of zich te melden op het politiebureau in Heinkenszand.

1883-2011 Vuurwerk vernielt brievenbus, Middelburg
Vrijdagavond rond 21.15 uur werden, door middel van vuurwerk, een brievenbus en een ruit vernield van een woning aan de Buitenhove in Middelburg.

Door het exploderende vuurwerk werd een gat in een ruitje geslagen en ook werd een brievenbus vernield.

Er is tot nu toe nog niet bekend wie de vernieling op zijn/haar geweten heeft. Een schadebedrag is nog niet bekend.

1884-2011 Onder invloed, Goes
Zeeuwse politieagenten reden (rond 01.15 uur) in de nacht van vrijdag op zaterdag over de Van Hogendorplaan in Goes.

Zij zagen een personenauto slingerend en remmend rijden over voornoemde straat en besloten van de bestuurder een blaastest af te nemen.

De auto werd aan de kant gedirrigeerd en de bestuurder, een 45-jarige Goesenaar, moest blazen. Uit de test bleek dat hij te veel gedronken had en dus moest de man mee naar het bureau.

Hier bleek, uit de ademanalyse, dat de man nèt niet teveel gedronken had om zijn rijbewijs in te vorderen. Dat kon overigens toch niet, want de man was niet in het bezit van een rijbewijs.

De man kreeg een rijverbod van acht uur en is, met processen-verbaal op zak, weer naar huis gestuurd.





Politie Zeeland