Ingezonden persbericht- Persbericht -

26 november 2011: 'Het Grote Sinterklaasfeest' voor 200 kinderen van verslaafde ouders en kinderen van de voedselbank

Initiatiefnemer De Haagse Zaak (onderdeel van Brijder Verslavingszorg) met behulp van het Zeldzame Ziekten Fonds

Den Haag, 18 november 2011

Op zaterdag 26 november 2011 organiseert De Haagse Zaak (onderdeel van Brijder Verslavingszorg), in samenwerking met de Vrienden van Parnassia en de Stichting Zeldzame Ziekten Fonds een bijzonder Sinterklaasfeest. Het festijn is bestemd voor 200 kinderen van ouders die in behandeling zijn bij Brijder Verslavingszorg en kinderen waarvan ouders een voedselpakket krijgen van de Voedselbank. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat op sinterklaasavond een pakje voor hen klaar ligt. 'Het Grote Sinterklaasfeest' vindt plaats in attractiepark Duinrell te Wassenaar vanaf 13.00 uur. De dag begint met een vrij bezoek aan het park. Daarna vieren de kinderen feest tijdens het SiSaSinterklaasconcert met zangeres Sita en ontvangen zij aan het eind van de dag een cadeau van Sinterklaas. 'Het Grote Sinterklaasfeest' wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting de Groene Linden, SAB Catering, Haribo, Deli XL en Stichting Vrienden van Parnassia.

Voor het aanvragen van een persaccreditatie zie onderaan dit bericht.

Programma
Het programma van 'Het Grote Sinterklaasfeest ziet er als volgt uit:

Zaterdag 26 november 2011
13:00 - 15:00 Vrij bezoek Duinrell
15:00 - 16:00 SiSaSinterklaasconcert door Sita
16:00 - 17:30 Cadeaus uitdelen door Sinterklaas in de Van Pallantzaal in Duinrell

Locatie
Vakantie- en attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP WASSENAAR

Het Grote Sinterklaasfeest
'Het Grote Sinterklaasfeest' wordt georganiseerd door De Haagse Zaak (onderdeel van Brijder Verslavingszorg), in samenwerking met de Vrienden van Parnassia en de Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en vindt plaats op zaterdag 26 november 2011 vanaf 13:00 uur in attractiepark Duinrell. Het feest is bedoeld voor kinderen van ouders die in behandeling zijn bij Brijder Verslavingszorg en kinderen waarvan ouders een voedselpakket krijgen van de Voedselbank. Juist deze kinderen schieten er jaarlijks bij in tijdens de feestdagen.

Deze feestelijke middag begint om 13:00 uur waarna de kinderen vrij kunnen rondlopen in het attractiepark. De kinderen kunnen spelen in het Huis van Sinterklaas en genieten van de leukste attracties, zoals de kikkerachtbaan of de grote speeltuin. Vanaf 15:00 uur vindt het SiSaSinterklaasconcert plaats waarbij zangeres Sita samen met Sinterklaas en de Pieten een groot feest komt vieren. Sinterklaas sluit deze bijzondere middag af met het uitdelen van cadeautjes aan de kinderen.

'Het Grote Sinterklaasfeest' wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting de Groene Linden, SAB Catering, Haribo, Deli XL en Stichting Vrienden van Parnassia.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (