Politie Noord- en Oost Gelderland

Duo aangehouden voor mishandeling en vernieling

Groenlo, 26-11-2011 o De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 november twee mannen uit Groenlo aangehouden. Ze worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij in een café in het centrum van Groenlo. Na het verlaten van het café vernielden ze in het centrum enkele autos en een fiets.

De politie werd rond 03.20 uur gewaarschuwd over de vechtpartij in het café in het centrum van Groenlo. Agenten gingen ter plaatse en ondertussen kwam een tweede melding, dat het duo het café had verlaten en vernielingen pleegde.

Ze hadden op de Ganzenmarkt tegen autos getrapt. Agenten konden op basis van een goed signalement de verdachten, een 23- en 25-jarige Groenloër, op de Deken Hooijmansingel aanhouden. Een 38-jarige man uit Groenlo hield een gezwollen lip aan de vechtpartij over.

De Groenloërs zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in kijkt of er daadwerkelijk schade aan de autos is ontstaan. Gedupeerden wordt verzocht aangifte te doen.

2011166341 en 2011166339