Politie Amsterdam-Amstelland

Dode man geïdentificeerd

De man die zaterdagmorgen 26 november levenloos in een horecagelegenheid aan de Daniël Stalpertstraat werd aangetroffen, is geïdentificeerd. Hij was de 48-jarige eigenaar van het Turkse koffiehuis.

Na de melding, omstreeks 09.00 uur, trof de politie in het pand de man aan. Hij bleek te zijn overleden waarna een rechercheonderzoek is gestart. Inmiddels is het slachtoffer geïdentificeerd. "Ik verwacht dat het team nog wel enkele uren bezig zal zijn met het forensisch onderzoek op de plaats van het delict", zegt een teamleider aan het eind van de middag. "Wij willen zeer zorgvuldig te werk gaan en dat vraagt tijd."

De politie doet verder een onderzoek naar de omstandigheden waaronder de man om het leven is gekomen en is op zoek naar getuigen. Mensen die nog niet met de recherche hebben gesproken en die mogelijk belangrijke informatie hebben, worden verzocht contact te leggen met de politie. De politie wil ook graag in contact komen met bezoekers die, al dan niet regelmatig, in het koffiehuis kwamen. De recherche is bereikbaar via 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.