Ingezonden persbericht

Datum: 26 september 2011 09:48


FLOWERDOME
EELDE OP 26 EN 27 NOVEMBER EEN EL DORADO VOOR OLDTIMERFANS

Oldtimerbeurs
brengt liefhebbers samen in Eelde

Eelde, maandag 26 september - Oldtimerfans uit alle windrichtingen komen in het weekend van 26 en 27 november massaal naar Eelde. Flowerdome is dat weekend een waar El Dorado voor liefhebbers van klassieke (vracht)auto's, brandweervoertuigen, motoren en tractoren.

Net als in 2010 komen ook dit jaar veel merkenclubs naar het Noorden van het land. Zij zijn daar natuurlijk niet alleen voor het winnen van de clubprijs. Voor deze liefhebbers geldt dat erbij zijn, belangrijker is dan winnen. De leden van de clubs laten twee dagen achter elkaar vol trots hun pracht en praal zien. Veel van deze leden zijn gepassioneerde verzamelaars en restaurateurs. Zij vertellen de bezoekers alles over de charmes van hun auto of motor.

Van metertje tot achterlicht 

De Oldtimerbeurs van Eelde is vooral bekend omdat er naast auto's ook veel motoren, bromfietsen, tractoren, brandweerwagens en fietsen van weleer te zien zijn. 'Eelde' is daarom een beurs die niet mag ontbreken in de agenda van een oldtimerfan. Ook dit jaar zijn op de beursvloer duizenden onderdelen te koop. Misschien wordt tijdens deze Oldtimerbeurs de zoektocht naar dat ene originele metertje of achterlicht met succes beloond. Ook voor bezoekers die alleen willen genieten van alle mooie oldtimers, is de beurs zeker de moeite waard.

Op zaterdag 26 en zondag 27 november 2011 is Flowerdome (Burg. J.G. Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ¤ 10, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of neem contact op met Autotron Oldtimerproducties via 073-5233301.