CBS De AquamaRijn organiseert schoolreunie


40 jarig bestaan en afscheid van het gebouw met REUNIE van CBS De Aquamarijn / De Lage Engh / De Kromme Rijnschool.

Bunnik, 20111107 -- CBS De AquamaRijn organiseert op zaterdag 26 november 2011 een Reünie. Alle (oud) leerlingen, (oud) leraren, en belangstellenden van de Kromme Rijnschool, de Lage Engh en de AquamaRijn, die in de afgelopen 40 jaar in het gebouw aan de Boslaan 3 in Bunnik hebben gezeten zijn van harte welkom.

De AquamaRijn wil hiermee de fijne tijd aan de Boslaan op een leuke manier afsluiten, voordat we over een aantal maanden gaan verhuizen naar de tijdelijke locatie.

Op onze huidige locatie zal de nieuwe MFA gebouwd worden, die onderdak zal gaan bieden aan  de AquamaRijn, de Anne Frankschool, de Camminghaschool , BSO de Blauwe Buffel, BSO Kwibus, BSO Kind & Co, de Muziekschool, de Bibliotheek en Speel-o-theek Wobbel.

Met deze reünie krijgen alle oud leerlingen, leraren en andere mensen, die zich door de jaren heen ingezet hebben op de school, de kans om nog een keer hun oude schoolgebouw te bekijken.

De reünie zal plaatsvinden 26 november,van 14.00 uur tot 16.00 uur aan de Boslaan 3 in Bunnik.

Laat graag even weten of u komt via reunie@deaquamarijn.nl of via de website www.deaquamarijn.nl.

Om deze reünie tot een groot succes te maken, willen we vragen of iedereen zoveel mogelijk oud klasgenoten wil informeren over deze laatste mogelijkheid (voor OUD leerlingen tenminste) om het gebouw nog eens van binnen te bekijken.





CBS de Aquamarijn