Ingezonden persbericht


Opening Marottewinkel in centrum Sittard

Sittard - Zaterdag 26 november om 12.11 uur opent stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd wederom de Marottewinkel. Voor "Vrunj van de Marotte" is er een vooropening om 10.11 uur.

De winkel is vanaf dat moment tot en met carnavalszaterdag 18 februari geopend. Elke donderdag van 10 tot 14 uur, elke zaterdag van 10 tot 17 uur en tijdens koopzondagen van 12 tot 17 uur. De Marottewinkel is gevestigd in de damesmodezaak Van Neer-Eyckeler, aan de Brandstraat 11-15, te Sittard.

Assortiment

De zaak, die uiteraard volledig door vrijwilligers gerund wordt, heeft een nog breder assortiment dan voorgaande jaren. Betalen met pin is mogelijk. Natuurlijk zijn entreekaartjes te koop voor diverse Marottezittingen en het 'Gala Prinsebal'. Daarnaast uiteraard de nieuwste cd van De Marotte, getiteld 'De Sjpeigel'. Het assortiment bevat ook caps, paraplu's en andere artikelen uit voorafgaande jaren die leuk zijn om te geven, krijgen en hebben.

Nieuw dit jaar is een uniek boek voor kinderen in de leeftijd tussen 3 en 8 jaar. Daarnaast een rood/geel/groene sjaal met de skyline van Sittard en vanaf de jaarwisseling een speld in de vorm van een miniatuurweergave van de jaarorde 2012 van de Marotte. 'De Pappegey' is vanaf 11 februari 2012 verkrijgbaar in de Marottewinkel en carnavalszaterdag het programmaboekje van de grote internationale 'vastelaovesoptoch'. Het blijft dus zeker interessant om af en toe eens binnen te lopen!

Geen tijd om tijdens de openingstijden van de Marottewinkel binnen te lopen? Géén probleem! Alle Marotte-artikelen en cd's zijn binnenkort ook verkrijgbaar in de webshop van de Marotte op www.marotte.nl.

Daarnaast zijn gratis verkrijgbaar, uiteraard ook zolang de voorraad strekt, de handige traditionele kalendertjes met activiteiten van De Marotte.