Ingezonden persbericht


Natura Docet - Provinciaal Natuurhistorisch Museum Denekamp

Laatste weekend Natura Docet open!

25% korrting in de museumwinkel op zaterdag 26 & zondag 27 november
* gratis entree op zondag 27 november

Het Provinciaal Natuurhistorisch Museum Natura Docet staan bijzondere tijden te wachten. Met een investering van 2,6 miljoen euro vanuit de Gemeente Dinkelland en de Provincie Overijssel zal het 100-jarige, oudste regionale natuurhistorische museum van Nederland zich doorontwikkelen als belevingsmuseum en landschapscentrum voor Noordoost Twente. Binnen het huidige museum zal daarvoor vernieuwing in de bouw worden toegepast en de presentatie zal worden geactualiseerd. Natura Docet zal daarom vanaf 28 december aanstaande tot in het voorjaar van 2013 gesloten zijn.

Nog tot en met het aanstaande weekend is het museum voor het publiek geopend. Wie nog een keer een bijzonder fossiel zoals de Ichtyosauriër wil zien (een miljoenen jaar oude vishagedis) of een familiefoto onder het skelet van de mammoet wil maken heeft daartoe tot en met zondag 27 november de gelegenheid. Speciaal op zondag 27 november zal het museum gratis geopend zijn en in het hele weekend geldt een korting van 25% op het assortiment van de museumwinkel, uitgezonderd de boeken. Misschien interessant vanwege aankopen voor de komende feestdagen?

Natura Docet zal tijdens het jaar van sluiting activiteiten buitenshuis organiseren. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de bouwactiviteiten en het publieksprogramma dan kunt u zich aanmelden voor het ontvangen van nieuwsberichten hierover via info@naturadocet.nl.