Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Media Markt en SBS6 presenteren 'Het Snoer Om'

Media Markt brengt samen met SBS6 het wekelijkse programma 'Het Snoer Om' op de tv.

Bas Muijs presenteert vanaf zaterdag 26 november het nieuwe metamorfoseprogramma 'Het Snoer Om' op SBS 6. In het programma krijgen bijzondere personen, gezinnen of verenigingen die een extraatje verdienen een duwtje in de rug.

Samen met interieurstylist Nienke van Maris, verbouwingsdeskundige Andree Kiewit en elektronicastylist Rudirick de Jong neemt Bas Muijs de taak op zich een ruimte binnen twee dagen compleet te verbouwen: van rommelzolder tot thuisbioscoop, van portacabin tot sfeervolle ontvangstruimte of van gedateerde woonkamer tot eigentijdse living.

Bij die verbouwing wordt de ruimte compleet omgebouwd: van rommelzolder tot thuisbioscoop, van portacabin tot sfeervolle ontvangstruimte en van gedateerde woonkamer tot eigentijdse living. Daarbij wordt niet alleen de ruimte compleet gerestyled, maar ook voorzien van nieuwe (multimedia-)apparatuur zoals bijvoorbeeld nieuwe tv's, stereo's, thuisbioscopen of computers. Alle elektronica en bruingoed worden verzorgd door Media Markt.

Het gaat om de producten, èn om de totaaloplossingen. Het programma maakt het leven voor mensen die eens steuntje in de rug kunnen gebruiken niet alleen een stuk makkelijker; het maakt ingewikkelde elektronica voor de gewone man begrijpelijk. En het laat zien hoe techniek en elektronica het leven gemakkelijker kunnen maken.

Na 'Mediazine TV' is 'Het Snoer Om' het tweede tv-programma van Media Markt dat Bas Muijs presenteert.

Alle digitale elektronica en bruingoed in het programma worden verzorgd door Media Markt. Formido en Pronto zijn mediapartners voor de verbouwingen en meubelinrichtingen.

'Het Snoer Om' is vanaf zaterdag 26 november wekelijks te zien om 16:30 uur op SBS6. De herhaling is te zien op zondag om 12:00 op SBS6 en dinsdag om 13:00 op SBS6.




Ingezonden persbericht