Provincie Utrecht

Documentaire over Utrechtse jeugdzorg op tv

RTV Utrecht zendt zondag 27 november de documentaire Jeugdzorg Utrecht in beeld uit. De documentaire geeft een positieve kijk op de Jeugdzorg in Utrecht en laat zien wat Jeugdzorg betekent voor jongeren, ouders en hulpverleners. Deze documentaire is gemaakt in opdracht van de Provincie Utrecht in het kader van de Week van de Jeugdzorg.

Met de meeste jongeren in Utrecht gaat het erg goed. Maar soms gaat het net even iets anders. Dan hebben jongeren problemen met hun ouders of met zichzelf. En als het dan echt niet meer gaat krijgen ze aandacht en hulp van Jeugdzorg. In Jeugdzorg Utrecht in beeld praat presentatrice Annette Barlo met vier jongeren die met Jeugdzorg te maken hebben of hebben gehad. Zij vertellen welke rol Jeugdzorg in hun leven heeft gespeeld. In de documentaire krijgt Jeugdzorg een gezicht en wordt duidelijk dat iedereen op een zeker punt in zijn leven hulp nodig zou kunnen hebben van Jeugdzorg.

Jeugdzorg Utrecht in beeld wordt op zondag 27 november vanaf 07.35 uur uitgezonden op RTV Utrecht, daarna ieder uur tot 07.00 uur de volgende ochtend.

Voor algemene informatie:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11