Ingezonden persbericht


Extra Hoornse binnenstadswinkelopenstellingen november en december November en december zijn gezellige maanden waarin extra inkopen worden gedaan voor de feestdagen. De Hoornse binnenstad springt daar op in door extra koopmomenten in te lassen. Vrijwel alle winkels openen dan hun deuren en met al die gezellige lichtjes en vele aanbiedingen is het aangenaam vertoeven in het Hoornse winkelrondje. Vermoeide voeten vinden rust in de gezellige en veelzijdige horecagelegenheden die de stad telt.

Sint Nicolaas:
Tijdens de koopzondag van 27 november is er ook een gezellige braderie. De openingstijden zijn van 12.00 tot 17.00 uur. De Zakenclub Gedempte Turfhaven/Ramen/Breed organiseert op 30 november een fotoshoot bij foto Coenstad. Kinderen mogen daar gratis op de foto met Sint Nicolaas en zijn pieten tussen 13.30 en 16.15 uur. Bovendien worden dan de winnaars van de Kerstarrangementen bekend gemaakt van de kleurplatenactie die daar momenteel loopt, deze kleurplaten zijn af te halen bij de deelnemende winkeliers op de genoemde straten (herkenbaar aan het aanplakbiljet). Dan zijn er nog twee koopavonden tot 21.00 uur op donderdag 1 en vrijdag 2 december.

Kerstmis:
Ook in de kerstperiode zijn er extra koopmomenten. Op zondag 11 december is er een koopzondag in de gehele binnenstad, de Zakenclub Gedempte Turfhaven/Ramen/Breed vult dit aan met een sfeervolle kerstmarkt. Ook de week erop, op 18 december is er een koopzondag in de stad die wordt aangevuld met een gezellige markt. De koopavonden zijn op 22 en 23 december.

Stichting Binnenstadsmanagement Hoorn



Ingezonden persbericht