Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

/ / / / / / / / / /

Sint is van iedereen: Doventolk aanwezig

bij Groot Hoorns Sinterklaasfeest in Sportcentrum Hoorn

HOORN - Omdat de organisatie van het Groot Hoorns Rabo Sinterklaasfeest ook dove kinderen een fijn Sinterklaasfeest wil laten beleven, is er besloten een doventolk in te zetten tijdens dit grote kinderspektakel in Hoorn, dat wordt gehouden op 27 november 2011. De organisatie is in handen van Hoorn Events en Sportcentrum Hoorn in samenwerking met de Stichting Evenementen Stad Hoorn en het Talententheater.

Dit theatrale feest wordt op zondag 27 november tweemaal uitgevoerd. Vele tientallen jonge en talentvolle acteurs, dansers en zangers uit de regio doen mee aan deze productie. Ook zal de zaal in Sinterklaassfeer worden omgetoverd. Sportcentrum Hoorn beschikt over ruime parkeerfaciliteiten, prettige ambiance en perfecte entourage voor deze voorstellingen. Vele pieten zullen samen met de kinderen en hun ouders zingen voor de Sint. Een gezellige familievoorstelling voert als rode draad door het Groot Hoorns Rabo Sinterklaasfeest. Totaal is er per voorstelling plek voor ca. 1250 bezoekers. Bij voorstelling 2 is de doventolk aanwezig. Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland is de hoofdsponsor van dit fantastische evenement.

Voorstelling 1, van 13:30 uur tot 14:45 uur (zaal open 13.00 uur) is geheel gereserveerd voor klanten van Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland. Door het inleveren van een kleurplaat of het openen van een rekening, kunnen (niet)klanten gratis kaartjes ontvangen.

Op www.rabobank.nl/hmwf staan de voorwaarden.

Voorstelling 2 is van 16:30 uur tot 17:45 uur. (zaal open 16.00 uur). Tickets á E 12,50 zijn te koop bij het Toeristisch Informatie Punt op het Oostereiland in Hoorn en bij Sportcentrum Hoorn, Holenweg 14a, Hoorn. Ook zijn de tickets online te bestellen via www.sportcentrumhoorn.nl.

/ / / / / / / / / /