Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN ZOEKT IN OPDRACHT VAN SINTERKLAAS STOERE SAFARIPIETEN

Op 27 november komt de Sint zelf aan in het park

Hilvarenbeek, vrijdag 11 november 2011 - Op 13, 19, 20, 26 en 27 november én 3 en 4 december staat Safaripark Beekse Bergen in het teken van Sinterklaas en Sints zoektocht naar stoere safaripieten. Op 27 november bezoekt Sinterklaas het park zelf.

Alle kinderen ontvangen bij aankomst op het park een Sinterklaasspeurtocht. Door middel van het uitvoeren van allerlei vrolijke activiteiten verzamelen de kids stempels. Als de stempelkaart vol is hebben zij bewezen volleerde safaripieten te zijn en ontvangen zij een echt Pietendiploma. De activiteiten behelzen o.a. het verkleden van mascotte Djambo als Sinterklaas of Piet. Maar ook het maken van een eigen Safaripietenmuts en een fotoshoot door een zwarte piet behoren tot de vele mogelijkheden. In het Afrikadorp mogen de kinderen chocoladepepernoten maken, de safaripietenbus rijdt rond én in het Kongorestaurant dansen en zingen de kinderen met de Drie van Sint.

Op 27 november om 13:30 uur komt Sinterklaas per boot aan in het park. Vervolgens lopen de zwarte pieten en kinderen naar het apenverblijf. Sinterklaas deelt de apen cadeautjes uit op het apeneiland waar vervolgens de apen losgelaten worden. De apen rennen, naar verwachting, op de pakketjes af en openen de geschenkjes. Een uniek tafereel. Natuurlijk krijgen alle kinderen op 27 november een cadeau mee naar huis.