Ingezonden persbericht


Utrecht, 17 november 2011

De Kunstlounge

Genieten van kunst uit Utrecht Oost, elkaar ontmoeten en bijpraten

Na het succes van de eerste keer is er op 27 november 2011 weer De Kunstlounge met onder andere muziek, dichtkunst en volop ruimte voor kunstenaars en kunstliefhebbers om elkaar te ontmoeten. Dichter Nanne Nauta stelt deze keer het programma samen met kunstenaars uit Utrecht Oost. Laat je verrasen door fantasy verhalen van Boukje Balder, optredens van zanger/gitarist John van de Wens en de band Tonsbee en gedichten van Laura Nauta!

Ontmoetingsplek

Behalve dat De Kunstlounge een gezellige gelegenheid is om te zien wat er aan creatief talent in Utrecht Oost woont en werkt, is het een uitstekende manier om kunstliefhebbers te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom om naar de presentaties te komen kijken en wat te drinken en te eten, de toegang is vrij. Kinderen kunnen zich vermaken in de gymzaal. Daar zijn verschillende spullen om mee te spelen beschikbaar.

De Wilg en Cultuur in Oost

De Kunstlounge is een initiatief van De Wilg en Cultuur in Oost. Cultuur in Oost is dé aanjager van culturele initiatieven en ontmoetingen voor, door en met bewoners van Utrecht Oost. De Wilg is een vrijetijdsorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit de maatschappelijke functie die beide instellingen bekleden in de wijk hebben zij elkaar gevonden en De Kunstlounge opgezet.

De Kunstlounge

27 november 2011 van 14.00 - 18.00 uur

Aanvang programma: 14.30 uur

Toegang is gratis

Locatie: De Wilg, Mecklenburglaan 3-5, Utrecht

www.cultuurinoost.nl

www.dewilg.nl



Ingezonden persbericht