Ingezonden persbericht


Hilversum, 24-11-2011

VIGGO WAAS LAAT ZICH IN AVRO'S 'MAG IK U KUSSEN'? HET HOF MAKEN DOOR DRIE CABARETIERES

De cabaretières Kristel Zweers, Carolien Borgers en Soundos El Ahmadi zullen zondag een cat fight hebben om de kus van acteur Viggo Waas. In de laatste aflevering van 'Mag ik u Kussen'? proberen deze drie hoffelijke comedians de verleidelijke acteur Viggo met romantiek, poëzie, intelligentie en humor te versieren. Onder leiding van presentator Art Rooijakkers wordt de kijker aan het eind van de show getuige van een kus van de winnaar.

De Hoofse liefde herleeft en de grenzen van het flirten worden definitief verlegd in deze verleidingsshow. In de eerste acht afleveringen versierden drie mannen een vrouw. In de laatste aflevering is het dus de hoogste tijd om een begeerlijke man verlegen te zien worden door de verleidingstechnieken van drie vrouwen. Er komt een antwoord op de vraag of vrouwen beter zijn in verleiden of verleid worden. Ook wordt duidelijk of vrouwen humor hebben. Viggo Waas biedt in 'Mag ik u Kussen'? hoogst exclusief en eenmalig een kus van zijn lippen. Viggo in een column van De Linda over de mond: ' Je kunt toch ook genieten van strakke lippen? Je kunt een kleine mond ook een hemelse kus geven.'

De AVRO zendt 'Mag ik u Kussen'? op 27 november uit op Nederland 3. Het format komt uit België, waar het de afgelopen drie seizoenen een groot succes was bij de Vlaamse omroep VRT.

'Mag ik u Kussen'? 27 november om 21.55 uur op Nederland 3 http://avro.nl/magikukussen/