Politie Gelderland-Zuid

Mee na poging woninginbraak

Tiel, 27-11-2011 o Zaterdagavond rond 21 uur hebben politiemensen op Het Jaagpad in Tiel een 17-jarige jongeman uit deze plaats aangehouden mede dankzij de hulp van een volhoudende getuige. De jongeman wordt verdacht van een poging tot inbraak.

Omstreeks 19.45 uur werd er mogelijk ingebroken in een flat aan de Wadenoijenlaan door drie jongens. De melder had een klap op het raam gehoord en het drietal zien weglopen. De getuige gaf daarbij het kledingsignalementen van de jongens telefonisch door.Agenten zagen bij de woning recente schadesporen op een draairaam bij een benedenwoning. In de woning was op dat moment niemand aanwezig.

Speuren beloond

In verband met deze poging en het aantal woninginbraken dat de laatste tijd plaatsvindt in Tiel, zijn de politiemensen blijven uitkijken naar de verdachten. Ook de alerte getuige van deze poging inbraak bleek in de buurt rondrijden.

Rond 21 uur zag de politie drie jongens staat op het Jaagpad, waarvan 1 voldeed aan het signalement. Hierop is de 17-jarige verdachte aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. (01)

Laatst gewijzigd 27-11-2011 12:14 | © Regio Gelderland-Zuid |